Descargar EBOOK El joc de l´ender autor ORSON SCOTT CARD gratis online


Descargar EBOOK El joc de l´ender autor ORSON SCOTT CARD gratis online Título Del Libro: El joc de l´ender
El autor del libro: ORSON SCOTT CARD
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: S.A. EDICIONES B
ISBN 13: 9788466653947
El tamaño del archivo: 878 Kb

Read full description of the books:La novel·la més famosa de ciència ficció moderna: un clàssic indiscutible, guanyadora dels premis Hugo, Nebula i SF Chronicle.

La Terra pateix l'amenaça dels Insectors, uns éssers que es comuniquen mitjançant la telepatia. Aquesta raça extraterrestre considera que no té res en comú amb els humans, els quals pretén destruir.

Atès que la humanitat necessita un nou tipus de geni militar per tal de derrotar els enemics, s'ha permès el naixement de l'Ender, encara que la simple existència d'aquest nen constitueix una anomalia viva, ja que és el tercer fill d'una parella en un món que ha limitat estrictament el nombre de descendents a dos.

Mitjançant videojocs i els perillosos assajos de batalles espacials quel'Enderrealitzaamb els seus companys, el nen haurà d'aprendre totes les habilitats relacionades amb la guerra.

En aquesta obra, Orson Scott Card ha sabut conjugar la seva habitual habilitat en el tractament de les emocions amb l'ús de les simulacions per ordinador i els jocs de fantasia en la formació militar, estratègica i psicològica del protagonista.
El autor es ORSON SCOTT CARD escribió un interesante libro titulado El joc de l´ender. El libro de la publicó la editorial S.A. EDICIONES B, y en este momento por el libro de El joc de l´ender PDF ISBN (9788466653947) es necesario pagar 15.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El joc de l´ender EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ORSON SCOTT CARD, que te pueden gustar, igual que el libro de El joc de l´ender EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El joc de l´ender EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El joc de l´ender PDF
Descargar en EPUB El joc de l´ender EPUB
Descargar en DOC El joc de l´ender DOC
Descargar en TXT El joc de l´ender TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El joc de l´ender


David

Una obra maravillosa

Miguel

El libro gustó más que el anterior

Adriana

Jajaja, el libro de

David

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Noa

El libro, que no iba a leer, me ha apasionado tanto que no me podía parar, hasta que no перелистнула la última página.
Añadir comentario
Descargar EBOOK El joc de l´ender autor ORSON SCOTT CARD gratis online

PDF: el-joc-de-lender.pdf El joc de l´ender PDF
EPUB: el-joc-de-lender.epub El joc de l´ender EPUB
DOC: el-joc-de-lender.doc El joc de l´ender DOC
TXT: el-joc-de-lender.txt El joc de l´ender TXT